WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen LAND ROVER

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm controleren

De schokbreker zit gemonteerd aan de draagarm. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Voertuigen in nederland moeten goed gekeurde onderdelen hebben.

Solide aluminium draagarmen

Een aantal kenmerken van slijtage zijn: krakend geluid bij rijden over drempels, gebonk bij rijden over onverharde wegen, scheeftrekken naar een bepaalde kant tijdens het rijden, ook kunnen de banden meer slijtage vertonen dan gewoonlijk. Vervangen van de bussen in de auto is noodzakelijk. Goede schokbrekers voorkomen slijtage aan de draagarm. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Draagarmen bestellen voor uw LAND ROVER

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Apk keuren van de auto is voor uw veiligheid. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.