100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA NOVA 1500 Special 75
Bouwjaar 03.1985 - 04.2012

Draagarmen LADA NOVA 1500 Special

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.
Helaas, dit product hebben wij niet voor deze auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. Je kunt ons bellen op , dan helpen wij met het zoeken naar het product dat op deze auto past.

Achterste draagarm controleren

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het beste is om de auto op een brug of krik te zetten zodat alles goed zichtbaar is demonteer alle delen die het zicht op de draagarm kunnen belemmeren, zodra de auto stabiel staat kunt u beginnen met de moer los te draaien van de fuseekogel. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC RemklauwenPORSCHE RemblokkenMASERATI Remcilinders. Het wiel moet ook schokken van het wegdek opvangen.

Draagarmen bestellen voor uw LADA NOVA 1500 Special

Draai nu de rest van de moeren los (draagarmrubber) nu kan de draagarm eronder vandaan. Reactiearm verbind bewegende delen voertuig. Een draagarm is een veiligheidsonderdeel van de auto. Autopartsonline.nl heeft vaste montage tarieven voor stuurdelen.

Solide aluminium draagarmen

Een draagarm op de auto zorgt voor de juiste wegligging. Bij RemOnderdelen.nl bent u ervan verzekerd dat u de juiste draagarm besteld wij controleren elke bestelling op juistheid voordat wij deze gaan versturen, als wij er niet zeker van zijn dat de auto-onderdelen niet juist zijn besteld dan nemen wij direct contact met u op. De schokbreker zit gemonteerd aan de draagarm. Wij controleren altijd bij de LADA NOVA dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.