100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA KALINA Sedan 1.6 82
Bouwjaar 10.2004 - 12.2013

Draagarmen LADA KALINA Sedan 1.6

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Solide aluminium draagarmen

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Goede schokbrekers voorkomen slijtage aan de draagarm. Het auto kenteken geeft niet altijd de juiste arm weer. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

Draagarmen bestellen voor uw LADA KALINA Sedan 1.6

Speling op een kogel is ook een apk afkeur. Het wiel is door de reactiearm verbonden met het chassis. De complete arm vervangen is vaak goedkoper. Gebroken spiraalveer is een apk punt. Elke LADA KALINA Sedan heeft een eigen VIN-nummer.

Achterste draagarm controleren

Het beste is om de auto op een brug of krik te zetten zodat alles goed zichtbaar is demonteer alle delen die het zicht op de draagarm kunnen belemmeren, zodra de auto stabiel staat kunt u beginnen met de moer los te draaien van de fuseekogel. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LADA. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSAN WielnavenAUDI RemblokkenFIAT Remtrommels.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.