100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: IVECO
Gekozen auto:IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 9,35 C 9 84PK
Bouwjaar 05.1999 - 04.2006

Draagarmen IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 9,35 C 9

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm controleren

Elke IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 9,35 C 9 heeft een eigen VIN-nummer. Rubber zorgt voor flexibiliteit. De bevestigingsbouten kunnen ook slijten. Slijtage aan fuseekogel en draagarmrubber zijn hevig door dit bewegen en scharnieren, ook het weer speelt hier een rol in denk aan vorst en pekel deze tasten de rubbers aan.

Solide aluminium draagarmen

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De draagarm monteren op een auto. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Een autowiel moet links en rechts kunnen bewegen.

Draagarmen bestellen voor uw IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw IVECO past. Afgebroken reactiearmen komen zelden voor. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.