100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: IVECO
Gekozen auto:IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 C 12 , 35 S 12 116PK
Bouwjaar 09.2002 - 04.2006

Draagarmen IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 C 12 , 35 S 12

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 C 12 , 35 S 12

Het is over het algemeen niet zo moeilijk er is geen speciaal gereedschap voor nodig om deze te vervangen, wel wordt geadviseerd om de complete draagarm te vervangen dit omdat het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers thuis bijna niet mogelijk is zonder een pers. Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen. Een draagarm op de auto zorgt voor de juiste wegligging. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Achterste draagarm controleren

Altijd de juiste voor uw auto via kenteken invoer. Elke IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis heeft een eigen VIN-nummer. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Een reactiearm demonteren is eenvoudig. Bij de APK-keuring van uw uw auto komt de slijtage van draagarmen en stuurdelen snel aan het licht.

Solide aluminium draagarmen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROEN ABS sensorenMAZDA WiellagersSSANGYONG Fuseekogels. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw IVECO komen. Stuurdelen zijn ook stuurkogels een axiaalkogels. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.