100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: IVECO
Gekozen auto:IVECO DAILY III Bus 35 S 13, 40 C 13, 50 C 13 125PK
Bouwjaar 05.1999 - 05.2006

Draagarmen IVECO DAILY III Bus 35 S 13, 40 C 13, 50 C 13

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw IVECO DAILY III Bus 35 S 13, 40 C 13, 50 C 13

Het wiel moet ook schokken van het wegdek opvangen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Solide aluminium draagarmen

Rubber zorgt voor flexibiliteit. Draagarmrubbers moeten stijf zijn. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITI StuurkogelsLANCIA RemtrommelsALFA ROMEO Fuseekogels. Het beste is om de auto op een brug of krik te zetten zodat alles goed zichtbaar is demonteer alle delen die het zicht op de draagarm kunnen belemmeren, zodra de auto stabiel staat kunt u beginnen met de moer los te draaien van de fuseekogel.

Achterste draagarm controleren

Knarsen van draagarmrubbers is vaak in de zomer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw IVECO DAILY III Bus. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Vaak denkt men dan aan kromme remschijven, terwijl het probleem uit de draagarmrubbers of te veel speling van een fuseekogel komt Een defecte draagarm of fuseekogel kan er tevens voor zorgen dat u een licht trillend stuur krijgt tijdens het remmen.