WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen ISUZU TROOPER I

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-1988 tot heden
78
106
Terreinwagen gesloten
10-1987 tot heden
74
101
Terreinwagen gesloten

Draagarmen bestellen voor uw ISUZU TROOPER I

Losse fuseekogels monteren loont vaak niet. Bij de APK-keuring van uw uw auto komt de slijtage van draagarmen en stuurdelen snel aan het licht. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Een auto die naar links of rechts trekt wordt afgekeurd bij de apk keur.

Achterste draagarm controleren

De arm maakt deel uit van het fuseelichaam. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Solide aluminium draagarmen

Wij controleren altijd bij de ISUZU dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid en TRW Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.