WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET NUBIRA Stationwagen 1.8 122PK
Bouwjaar 03-2005 - heden

Draagarmen CHEVROLET NUBIRA Stationwagen 1.8

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmrubber voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw CHEVROLET NUBIRA Stationwagen
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Populaire keuze
Origineel kwaliteitArtikelnr: 271488
Op voorraad, morgen gratis in huis!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
binnen Ø: 12,2 mm
buiten Ø : 60,0 mm
lengte: 54,0 mm
59% KORTING
14,62
23,24
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.
Draagarmen voorzijde

Solide aluminium draagarmen

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Voertuigen in nederland moeten goed gekeurde onderdelen hebben. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Draagarmen bestellen voor uw CHEVROLET NUBIRA Stationwagen 1.8

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET NUBIRA Stationwagen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Achterste draagarm controleren

Een draagarm is een veiligheidsonderdeel van de auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het wiel moet ook schokken van het wegdek opvangen.