WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET LACETTI 1.4 16V 95PK
Bouwjaar 03-2005 - heden

Draagarmen CHEVROLET LACETTI 1.4 16V

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmrubber voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw CHEVROLET LACETTI
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Populaire keuze
Origineel kwaliteitArtikelnr: 271488
Op voorraad, morgen gratis verzonden!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
binnen Ø: 12,2 mm
buiten Ø : 60,0 mm
lengte: 54,0 mm
59% KORTING
13,41
21,32
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.
Draagarmen voorzijde

Solide aluminium draagarmen

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Draagarmbussen krijgen vaak speling. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Draagarmen bestellen voor uw CHEVROLET LACETTI 1.4 16V

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Rubbers kunnen uitdrogen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET LACETTI past.

Achterste draagarm controleren

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Om rekening te houden met zo min mogelijk slijtage van de draagarm is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden, niet te hard over drempels rijden grote hobbels en/of diepe kuilen vermijden. Een draagarm is een veiligheidsonderdeel van de auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET.