WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET CRUZE Station Wagon 1.7 TD 131PK
Bouwjaar 08-2012 - heden

Draagarmen CHEVROLET CRUZE Station Wagon 1.7 TD

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw CHEVROLET CRUZE Station Wagon 1.7 TD

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Draagarm noemt men ook wel reactiearm . Kosten voor montage zijn meestal ronde de 60 euro per kant. Voertuigen in nederland moeten goed gekeurde onderdelen hebben.

Solide aluminium draagarmen

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Vervangen van de bussen in de auto is noodzakelijk. Rubber zorgt voor flexibiliteit. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Achterste draagarm controleren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET CRUZE Station Wagon komen. Stuurdelen zijn ook stuurkogels een axiaalkogels. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET past. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.