100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback 1.5 84
Bouwjaar 01.2005 - 05.2008

Draagarmen CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback 1.5

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.
Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Achterste draagarm controleren

Het assortiment heeft meer dan 8000 artikelnummers. Elke CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback 1.5 heeft een eigen VIN-nummer. Speling op een kogel is ook een apk afkeur. Fuseekogels maken deel uit van de arm. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Solide aluminium draagarmen

Schroefdraad kan kapot gedraaid worden met demonteren. Gebroken spiraalveer is een apk punt. Draagarmbussen krijgen vaak speling. Reactiearm kan ook wieldraagarm heten.

Draagarmen bestellen voor uw CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het is over het algemeen niet zo moeilijk er is geen speciaal gereedschap voor nodig om deze te vervangen, wel wordt geadviseerd om de complete draagarm te vervangen dit omdat het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers thuis bijna niet mogelijk is zonder een pers. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICK WielnavenLEXUS StabilisatorstangenFERRARI Remcilinders. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.