100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (E39) 520 d 136
Bouwjaar 02.2000 - 06.2003

Draagarmen BMW 5 (E39) 520 d

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.
Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Lager, wiellagerbehuizing achterzijde

Solide aluminium draagarmen

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De draagarm monteren op een auto. Materialen zijn vaak gietstaal of aluminium. Het wegdek is bepalend voor de slijtage.

Draagarmen bestellen voor uw BMW 5 (E39) 520 d

Een draagarm op de auto zorgt voor de juiste wegligging. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Een aantal kenmerken van slijtage zijn: krakend geluid bij rijden over drempels, gebonk bij rijden over onverharde wegen, scheeftrekken naar een bepaalde kant tijdens het rijden, ook kunnen de banden meer slijtage vertonen dan gewoonlijk. Autopartsonline.nl heeft vaste montage tarieven voor stuurdelen.

Achterste draagarm controleren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW 5 (E39) komen. Knarsen van draagarmrubbers is vaak in de zomer. Chassis onderdelen slijten hard. De spiraalveer is ook aan de reactiearm gemonteerd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.