100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO MITO 1.4 MultiAir 170
Bouwjaar 09.2009 - 10.2018

Draagarmen ALFA ROMEO MITO 1.4 MultiAir

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.
Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw ALFA ROMEO MITO 1.4 MultiAir

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wanneer is een draagarm juist voor mijn auto? Te Goedkope auto onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO MITO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Solide aluminium draagarmen

Chassis onderdelen slijten hard. Draai nu de rest van de moeren los (draagarmrubber) nu kan de draagarm eronder vandaan. Knarsen van draagarmrubbers is vaak in de zomer. Afgebroken reactiearmen komen zelden voor. Een aantal kenmerken van slijtage zijn: krakend geluid bij rijden over drempels, gebonk bij rijden over onverharde wegen, scheeftrekken naar een bepaalde kant tijdens het rijden, ook kunnen de banden meer slijtage vertonen dan gewoonlijk.

Achterste draagarm controleren

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Het is over het algemeen niet zo moeilijk er is geen speciaal gereedschap voor nodig om deze te vervangen, wel wordt geadviseerd om de complete draagarm te vervangen dit omdat het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers thuis bijna niet mogelijk is zonder een pers. Materialen zijn vaak gietstaal of aluminium. Draagarmrubbers worden in de arm geperst.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.