WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen ALFA ROMEO

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarmen bestellen voor uw ALFA ROMEO

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Solide aluminium draagarmen

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het is over het algemeen niet zo moeilijk er is geen speciaal gereedschap voor nodig om deze te vervangen, wel wordt geadviseerd om de complete draagarm te vervangen dit omdat het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers thuis bijna niet mogelijk is zonder een pers. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Rubber zorgt voor flexibiliteit.

Achterste draagarm controleren

Om rekening te houden met zo min mogelijk slijtage van de draagarm is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden, niet te hard over drempels rijden grote hobbels en/of diepe kuilen vermijden. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop.