WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER V Open laadbak/ Chassis (7JD, 7JE, 7JL, 7JY, 7JZ 2.0 TDI 4motion 136PK
Bouwjaar 05.2010 - 08.2015

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER V Open laadbak/ Chassis (7JD, 7JE, 7JL, 7JY, 7JZ 2.0 TDI 4motion

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER V Open laadbak/ Chassis (7JD, 7JE, 7JL, 7JY, 7JZ 2.0 TDI 4motion

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER V Open laadbak/ Chassis (7JD, 7JE, 7JL, 7JY, 7JZ. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket.

ABS-sensoren in het wiellager

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

ABS sensor kopen voor uw VW VOLKSWAGEN

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROEN RemtrommelsBMW StabilisatorstangenPLYMOUTH Remslangen. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.