100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER V Bestelwagen (7HA, 7HH, 7EA, 7EH) 2.0 TDI 136PK
Bouwjaar 05.2010 - 08.2015

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER V Bestelwagen (7HA, 7HH, 7EA, 7EH) 2.0 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER V Bestelwagen (7HA, 7HH, 7EA, 7EH) 2.0 TDI

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

ABS sensor kopen voor uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER V Bestelwagen (7HA, 7HH, 7EA, 7EH)

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Gietijzer komt minder veel voor als component. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAF SpoorstangLADA DraagarmenJAGUAR Fuseekogels.