100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Bestelwagen (70A, 70H, 7DA, 7DH) 2.8 VR6 140PK
Bouwjaar 05-1996 - 05-2000

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Bestelwagen (70A, 70H, 7DA, 7DH) 2.8 VR6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Bestelwagen (70A, 70H, 7DA, 7DH) 2.8 VR6

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Bestelwagen (70A, 70H, 7DA, 7DH)

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC DraagarmenDAEWOO FuseekogelsDODGE Wiellagers. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer.