WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Bestelwagen (70A, 70H, 7DA, 7DH) 2.8 VR6 204PK
Bouwjaar 06.2000 - 04.2003

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Bestelwagen (70A, 70H, 7DA, 7DH) 2.8 VR6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

Vervuilde ABS sensoren op uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Bestelwagen (70A, 70H, 7DA, 7DH) 2.8 VR6

Elke VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Bestelwagen (70A, 70H, 7DA, 7DH) heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHE RemcilindersMG RemslangenGMC Remschijven. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

ABS sensor kopen voor uw VW VOLKSWAGEN

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.