100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN TOUAREG (7LA, 7L6, 7L7) 3.0 V6 TDI 240PK
Bouwjaar 11.2007 - 05.2010

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN TOUAREG (7LA, 7L6, 7L7) 3.0 V6 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw VW VOLKSWAGEN TOUAREG (7LA, 7L6, 7L7) 3.0 V6 TDI

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Vervuilde ABS sensoren op uw VW VOLKSWAGEN TOUAREG (7LA, 7L6, 7L7)

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo

ABS-sensoren in het wiellager

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALL WiellagersSMART RemblokkenCITROEN Spoorstang.