WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN TOUAREG (7LA, 7L6, 7L7) 3.0 TDI 211PK
Bouwjaar 04.2006 - 05.2010

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN TOUAREG (7LA, 7L6, 7L7) 3.0 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw VW VOLKSWAGEN TOUAREG (7LA, 7L6, 7L7) 3.0 TDI

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHI WielnavenLOTUS RemcilindersRENAULT Stuurkogels. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe veren.

ABS-sensoren in het wiellager

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

Vervuilde ABS sensoren op uw VW VOLKSWAGEN TOUAREG (7LA, 7L6, 7L7)

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.