100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN TOUAREG (7LA, 7L6, 7L7) 2.5 R5 TDI 163PK
Bouwjaar 08.2003 - 05.2010

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN TOUAREG (7LA, 7L6, 7L7) 2.5 R5 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw VW VOLKSWAGEN TOUAREG (7LA, 7L6, 7L7) 2.5 R5 TDI

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe pistons. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOO WielnavenBMW HandremkabelsOPEL Remslangen. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

ABS sensor kopen voor uw VW VOLKSWAGEN TOUAREG (7LA, 7L6, 7L7)

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS-sensoren in het wiellager

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.