WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN SCIROCCO (137, 138) 2.0 TSI 200PK
Bouwjaar 05.2008 - 11.2009

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN SCIROCCO (137, 138) 2.0 TSI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw VW VOLKSWAGEN SCIROCCO (137, 138) 2.0 TSI

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

Vervuilde ABS sensoren op uw VW VOLKSWAGEN SCIROCCO (137, 138)

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPEL StabilisatorstangenDAF RemtrommelsLEXUS Remcilinders. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

ABS-sensoren in het wiellager

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.