WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN SCIROCCO (137, 138) 2.0 TDI 140PK
Bouwjaar 08.2008 - 11.2017

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN SCIROCCO (137, 138) 2.0 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw VW VOLKSWAGEN SCIROCCO (137, 138) 2.0 TDI

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAF SpoorstangMG RemklauwenBMW Remcilinders. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Vervuilde ABS sensoren op uw VW VOLKSWAGEN SCIROCCO (137, 138)

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

ABS-sensoren in het wiellager

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.