WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (6V2) 1.9 SDI 65PK
Bouwjaar 06.1996 - 09.2001

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (6V2) 1.9 SDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATI RemslangenVOLVO FuseekogelsLEXUS Stuurkogels. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Vervuilde ABS sensoren op uw VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (6V2) 1.9 SDI

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (6V2) komen. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS sensor kopen voor uw VW VOLKSWAGEN

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Rofren, Pagid, Jurid, Bendix, ABS, Textar, TRW, Bosch en Zimmermann