100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (6V2) 1.4 84PK
Bouwjaar 05-1996 - 07-2002

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (6V2) 1.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (6V2) 1.4

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

ABS-sensoren in het wiellager

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (6V2) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS sensor kopen voor uw VW VOLKSWAGEN

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.