100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (3C5) 2.0 TDI 163PK
Bouwjaar 08-2005 - 05-2009

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (3C5) 2.0 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (3C5) 2.0 TDI

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

ABS-sensoren in het wiellager

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSU WielnavenFIAT RemslangenCITROEN Stuurkogels. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu.

ABS sensor kopen voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (3C5)

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.