WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (365) 2.0 TDI 4motion 170PK
Bouwjaar 08-2010 - 01-2013

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (365) 2.0 TDI 4motion

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (365) 2.0 TDI 4motion

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVO DraagarmenLEXUS RemtrommelsMASERATI Stuurkogels.

Vervuilde ABS sensoren op uw VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (365)

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.