WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (365) 2.0 TDI 4motion 140PK
Bouwjaar 08-2010 - 12-2014

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (365) 2.0 TDI 4motion

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (365) 2.0 TDI 4motion

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (365), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

ABS sensor kopen voor uw VW VOLKSWAGEN

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

ABS-sensoren in het wiellager

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.