WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (365) 2.0 TDI 140PK
Bouwjaar 08-2010 - 12-2014

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (365) 2.0 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Vervuilde ABS sensoren op uw VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (365) 2.0 TDI

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (365) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen.

ABS sensor kopen voor uw VW VOLKSWAGEN

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLER WielnavenPEUGEOT WiellagersFERRARI Remschijven. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.