WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN PASSAT (3C2) 2.0 TDI 120PK
Bouwjaar 11.2005 - 05.2007

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN PASSAT (3C2) 2.0 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw VW VOLKSWAGEN PASSAT (3C2) 2.0 TDI

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, ABS en Brembo

ABS sensor kopen voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT (3C2)

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOT WielnavenINFINITI RemblokkenDAIHATSU Remcilinders.