WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN PASSAT (362) 2.0 TDI 140PK
Bouwjaar 08-2010 - 12-2014

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN PASSAT (362) 2.0 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

ABS sensor kopen voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT (362) 2.0 TDI

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAI WielnavenMASERATI RemcilindersSSANGYONG Remtrommels.

Vervuilde ABS sensoren op uw VW VOLKSWAGEN PASSAT (362)

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.