WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN PASSAT (362) 1.6 TDI 105PK
Bouwjaar 08-2010 - 12-2014

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN PASSAT (362) 1.6 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw VW VOLKSWAGEN PASSAT (362) 1.6 TDI

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Elke VW VOLKSWAGEN PASSAT (362) heeft een eigen VIN-nummer. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS sensor kopen voor uw VW VOLKSWAGEN

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd