WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN MULTIVAN V (7HM, 7HN, 7HF, 7EF, 7EM, 7EN) 1.9 TDI 84PK
Bouwjaar 01.2006 - 11.2009

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN MULTIVAN V (7HM, 7HN, 7HF, 7EF, 7EM, 7EN) 1.9 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw VW VOLKSWAGEN MULTIVAN V (7HM, 7HN, 7HF, 7EF, 7EM, 7EN) 1.9 TDI

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDV StuurkogelsOLDSMOBILE RemslangenMITSUBISHI Remcilinders. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Vervuilde ABS sensoren op uw VW VOLKSWAGEN MULTIVAN V (7HM, 7HN, 7HF, 7EF, 7EM, 7EN)

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

ABS-sensoren in het wiellager

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.