100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN LT 40-55 I Open laadbak/ Chassis (293-909) 2.4 95PK
Bouwjaar 08.1988 - 07.1989

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN LT 40-55 I Open laadbak/ Chassis (293-909) 2.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw VW VOLKSWAGEN LT 40-55 I Open laadbak/ Chassis (293-909) 2.4

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Elke VW VOLKSWAGEN LT 40-55 I Open laadbak/ Chassis (293-909) heeft een eigen VIN-nummer.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARI RemcilindersPORSCHE FuseekogelsHONDA Remklauwen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

Vervuilde ABS sensoren op uw VW VOLKSWAGEN

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.