100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN LT 40-55 I Open laadbak/ Chassis (293-909) 2.4 90PK
Bouwjaar 08-1985 - 07-1989

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN LT 40-55 I Open laadbak/ Chassis (293-909) 2.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw VW VOLKSWAGEN LT 40-55 I Open laadbak/ Chassis (293-909) 2.4

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARU RemcilindersDACIA WielnavenVOLVO Wiellagers. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen, nieuwe veren, nieuwe pistons en nieuwe rubberdelen. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN LT 40-55 I Open laadbak/ Chassis (293-909) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS sensor kopen voor uw VW VOLKSWAGEN

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.