100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN LT 28-35 II Bus (2DB, 2DE, 2DK) 2.8 TDI 125PK
Bouwjaar 07-1997 - 05-2003

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN LT 28-35 II Bus (2DB, 2DE, 2DK) 2.8 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw VW VOLKSWAGEN LT 28-35 II Bus (2DB, 2DE, 2DK) 2.8 TDI

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHI FuseekogelsSUBARU RemschijvenFORD Wielnaven. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Vervuilde ABS sensoren op uw VW VOLKSWAGEN LT 28-35 II Bus (2DB, 2DE, 2DK)

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.