100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN LT 28-35 II Bus (2DB, 2DE, 2DK) 2.8 TDI 131PK
Bouwjaar 01.1999 - 01.2002

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN LT 28-35 II Bus (2DB, 2DE, 2DK) 2.8 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw VW VOLKSWAGEN LT 28-35 II Bus (2DB, 2DE, 2DK) 2.8 TDI

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

ABS-sensoren in het wiellager

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN LT 28-35 II Bus (2DB, 2DE, 2DK), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

ABS sensor kopen voor uw VW VOLKSWAGEN

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.