100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN LT 28-35 I Open laadbak/ Chassis (281-363) 2.4 Syncro 90PK
Bouwjaar 08.1991 - 07.1992

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN LT 28-35 I Open laadbak/ Chassis (281-363) 2.4 Syncro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw VW VOLKSWAGEN LT 28-35 I Open laadbak/ Chassis (281-363) 2.4 Syncro

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

Vervuilde ABS sensoren op uw VW VOLKSWAGEN LT 28-35 I Open laadbak/ Chassis (281-363)

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

ABS-sensoren in het wiellager

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC RemschoenenISUZU RemschijvenBUICK Remblokken. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.