100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN JETTA III (1K2) 2.5 170PK
Bouwjaar 07-2008 - 10-2010

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN JETTA III (1K2) 2.5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Vervuilde ABS sensoren op uw VW VOLKSWAGEN JETTA III (1K2) 2.5

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

ABS sensor kopen voor uw VW VOLKSWAGEN JETTA III (1K2)

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.