100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN JETTA I (16) 1.6 75PK
Bouwjaar 08.1982 - 07.1983

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN JETTA I (16) 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw VW VOLKSWAGEN JETTA I (16) 1.6

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Vervuilde ABS sensoren op uw VW VOLKSWAGEN JETTA I (16)

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

ABS-sensoren in het wiellager

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien.