100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF VI Cabriolet (517) 2.0 TSI 220PK
Bouwjaar 11.2013 - 05.2016

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF VI Cabriolet (517) 2.0 TSI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw VW VOLKSWAGEN GOLF VI Cabriolet (517) 2.0 TSI

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF VI Cabriolet (517). Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

ABS sensor kopen voor uw VW VOLKSWAGEN

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC RemtrommelsLAMBORGHINI RemschoenenISUZU Fuseekogels. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.