WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF VI (5K1) 2.0 TDI 110PK
Bouwjaar 10.2008 - 11.2012

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF VI (5K1) 2.0 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF VI (5K1) 2.0 TDI

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

ABS-sensoren in het wiellager

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Vervuilde ABS sensoren op uw VW VOLKSWAGEN GOLF VI (5K1)

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.