WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF VI (5K1) 1.4 TSI 160PK
Bouwjaar 10.2008 - 11.2012

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF VI (5K1) 1.4 TSI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF VI (5K1) 1.4 TSI

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN GOLF VI (5K1) past. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

ABS-sensoren in het wiellager

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLER StabilisatorstangenNISSAN RemklauwenAUDI Remschijven. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw VW VOLKSWAGEN

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.