WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF PLUS (5M1, 521) 1.6 MultiFuel 102PK
Bouwjaar 11.2007 - 12.2013

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF PLUS (5M1, 521) 1.6 MultiFuel

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF PLUS (5M1, 521) 1.6 MultiFuel

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw VW VOLKSWAGEN GOLF PLUS (5M1, 521)

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLER RemschoenenCHRYSLER WielnavenSEAT Remschijven. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.