100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF IV Variant (1J5) 1.6 FSi 116PK
Bouwjaar 10-2003 - 07-2004

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF IV Variant (1J5) 1.6 FSi

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw VW VOLKSWAGEN GOLF IV Variant (1J5) 1.6 FSi

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

ABS-sensoren in het wiellager

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

ABS sensor kopen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF IV Variant (1J5)

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINI ABS sensorenTOYOTA StabilisatorstangenIVECO Handremkabels. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.