100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF I Cabriolet (155) 1.3 54PK
Bouwjaar 08-1983 - 07-1986

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF I Cabriolet (155) 1.3

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw VW VOLKSWAGEN GOLF I Cabriolet (155) 1.3

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.

ABS-sensoren in het wiellager

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN GOLF I Cabriolet (155) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

ABS sensor kopen voor uw VW VOLKSWAGEN

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuw handremmechanisme. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.