WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO XC70 II T6 AWD 286PK
Bouwjaar 01.2008 - 12.2016

ABS sensoren VOLVO XC70 II T6 AWD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw VOLVO XC70 II T6 AWD

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO XC70 II, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS sensor kopen voor uw VOLVO

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGE StuurkogelsRENAULT RemblokkenOLDSMOBILE ABS sensoren. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.