WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO XC70 II 2.4 D / D4 AWD 163PK
Bouwjaar 08.2007 - 04.2016

ABS sensoren VOLVO XC70 II 2.4 D / D4 AWD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw VOLVO XC70 II 2.4 D / D4 AWD

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Vervuilde ABS sensoren op uw VOLVO XC70 II

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

ABS-sensoren in het wiellager

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO past. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.