WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO XC60 T6 AWD 286PK
Bouwjaar 05.2008 - 12.2010

ABS sensoren VOLVO XC60 T6 AWD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw VOLVO XC60 T6 AWD

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

ABS-sensoren in het wiellager

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO XC60 past. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

ABS sensor kopen voor uw VOLVO

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.