WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO XC60 D5 AWD 185PK
Bouwjaar 05.2008 - 12.2009

ABS sensoren VOLVO XC60 D5 AWD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw VOLVO XC60 D5 AWD

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

ABS-sensoren in het wiellager

Elke VOLVO XC60 heeft een eigen VIN-nummer. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw VOLVO

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.